Sinterklaas en de stoute toiletjuffrouw

De theatershow voor bedrijven

Sinterklaas en de stoute toiletjuffrouw

Wanneer de kinderen starten met het zingen van het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet’ komt er totaal iemand anders binnen dan Sinterklaas.  Het is Speurpiet, die erg wanhopig aan het speuren is naar Sinterklaas.

Piet stapt het podium op en legt de situatie uit. Ze vertelt dat zij Sinterklaas en de Hoofdpiet de weg naar het feest zou wijzen, maar dat ze heel even terug moest naar het Pietenhuis omdat ze de pepernoten was vergeten. Ze had nog zo tegen Sinterklaas en de Hoofdpiet gezegd dat ze even op haar moesten wachten. Maar Hoofdpiet was eigenwijs en zei: ‘Ga jij maar je pepernoten halen, wij lopen alvast verder ik ken de weg ook wel’.

Piet heeft zich super gehaast en is snel naar het feest gekomen. Ze dacht dat ze veel te laat zou zijn, maar wat blijkt… nu is ze alleen en zijn Sinterklaas en Hoofdpiet  er helemaal nog niet!

Om tijd te verdrijven, start Piet met spelletjes en het zingen van liedjes, in de hoop dat Sinterklaas en Hoofdpiet snel komen. Net op het moment dat er weer gezongen wordt gaat de bel. Piet doet open en toiletjuffrouw Annie komt binnen gelopen. Piet weet dan dat er iets niet klopt, maar wat is er aan de hand?

Boekingsinformatie voor Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw
Tijd show: 1x 75 minuten (incl. meet&Greet)
Geluid: inclusief tot 150 personen
Leeftijd: Alle leeftijden
Begeleiding: 4 personen
Prijs: Vanaf €1550,00 
Reiskosten: €0,45 per km vanaf Castricum
Gages zijn excl. Btw

Reviews voor Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Bedrijf: DTEvents
Door: Myra Ruijs
Locatie: Zaandam
Datum: 
27 november 2022
Cijfer: 10

Het team was erg fijn om mee samen te werken. Alles is erg goed verlopen en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Wij hebben een geweldige dag gehad!

Bedrijf: JB Productions
Door: Angelique Wessels
Locatie: Heijnenoord
Datum: 
18 april 2023
Cijfer: 

“Deze voorstelling die wij al jaren wegzetten bij onze klanten in de sinterklaasvoorstelling is een leuke, interactieve voorstelling.
Fijne artiesten die een mooie show neerzetten en waar wij met veel plezier mee samenwerken.”

Wij spelen Sinterklaasshows in de buurt van:
Castricum – Zaandam – Alkmaar – Uitgeest – Heemskerk – Limmen – Wormerveer – Akersloot – Haarlem – Bloemendaal – Zandvoort – Amsterdam – Purmerend – Den Helder – Hoorn – Friesland – Almere – Lelystad – Leeuwarden – Groningen – Drenthe – Assen – Utrecht – Bilthoven – Zeist – Wageningen – Oosterbeek – Arnhem – Doetichem – Zwolle – Deventer – Nijmegen – Tiel – Den Bosch – Roosendaal – Bergen op zoom – Tilburg – Breda – Rotterdam – Den Haag – Barendrecht – Goes – Middelburg – Zierikzee – Limburg – Maastricht – Venlo.