Over mij

Over mij

Over Roelofs Events

Roelofs Events is in 2015 opgericht door Joris Roelofs (1989). Drijvende kracht achter het bedrijf, inspirator voor de medewerkers, enorm enthousiast, creatief denkend, en ook werkzaam als acteur, entertainer en presentator.

De omgeving waar het bedrijf werd opgericht, was niet zo bekend met de wereld van acteren en entertainment. Joris heeft daarin op eigen kracht zijn weg gevonden en is er met veel elan in verder gegaan.

Joris vindt het altijd al leuk om de aandacht te pakken van het publiek en te vermaken op verjaardagen en feesten.

Naast acteren ging hij zich verder richten op presenteren en entertainen. Al snel was hij regelmatig te vinden als presentator/entertainer bij verschillende Intratuin vestigingen. Een oude liefde van Joris (Sinterklaas) kon niet ontbreken en zo begon hij met de eerste huisbezoeken. Na een paar jaar huisbezoeken, werd hij ook gevraagd op scholen. Sinds 2017 heeft Roelofs Events een eigen theatershow gedurende de Sinterklaasperiode: Sinterklaas en de stoere toiletjuffrouw. Deze show is te boeken bij het eigen management.

Sinds 2022 kan je ons ook vragen als bookingskantoor voor jouw evenementen. U kunt hierbij denken aan allerlei soorten artiesten maar ook eventueel een lekkere foodtruck voor uw event. Niks is ons te gek en wij denken graag met u mee.

Wij ontvangen graag uw aanvraag via het formulier wees maar niet bang want het woord NEE komt niet bij ons voor.

Details

€ Prijs op aanvraag

Mogen wij uw visitekaartje zijn?

Wilt u graag meer informatie ontvangen of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen