Over ons

Wie is Roelofs Events

Hallo wat ontzettend leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website! 
Met veel plezier vertellen wij u over wie wij zijn, wie de eigenaar van Roelofs Events is en wie de creatieve aanvragen doet.

Joris Roelofs stelt zichzelf voor
Ik ben Joris Roelofs geboren op 12-07-1989 en ik ben de trotse eigenaar van Roelofs Events. Ik ben opgegroeid in Huissen (in de buurt van Arnhem). Hier ben ik begonnen als gastheer in de horeca. Vanuit de horeca wilde ik mij meer gaan richten op wat ik echt leuk vond.
Wat begon als een hobby: ‘acteren, entertainen en presenteren’ heeft geresulteerd in mijn werk. Toen ik mij in 2015 inschreef bij de Kamer van koophandel dacht ik: ‘leuke hobby’. Op dat moment was ik vooral bezig met mijn zelf geschreven Sinterklaasshow, het werken als spelbegeleider en de avond acteeropleiding FAAAM. Dit deed ik naast mijn werk als accountmanager. De hobby liep steeds meer uit de hand en daarom kan ik nu met trots zeggen, dat het mijn werk is. In 2020 besloot ik het acteren, entertainen en presenteren te gaan combineren met een eigen boekingskantoor. In het begin waren dit kleine opdrachten zoals het regelen van ballonvouwers en schminkers, maar als snel werd dit uitgebreid. Binnen een jaar mocht ik mij al gaan bezighouden met grotere klussen zoals foodtruks, dj’s, EHBO’ers, beveiligers, verkeersregelaars, het organiseren van kinder-entertainment en nog veel meer. Na deze aanvragen besloot ik om mijn horeca skills erbij te pakken en ben ik ook feesten, bruiloften en bedrijfsfeesten gaan organiseren.

Shows die ik zelf heb geschreven en bedacht heb zijn:


Roelofs Events heeft ook een creatieve kant hier houdt Joris Roelofs zich minder mee bezig. Het bedrukken van kleding, het maken van plaktattoos en andere gepersonaliseerde producten is meer iets voor zijn partner Amy Meijne.

Amy Meijne stelt zichzelf voor

Ik ben Amy Meijne geboren op 22-09-1993 in Castricum. Waar Joris het fantastisch vindt om in de schijnwerpers te staan, werk ik graag liever achter de schermen. Een uitzondering daarop is de sinterklaas periode waar ik graag een actief bezig pietje ben.
De creatieve kant van het bedrijf valt in mijn straatje. Ik zie overal een leuk project in en vind het leuk om van niets “iets” te maken. In het dagelijkse leven werk ik 28 uur per week als dierenarts kleine huisdieren. Daarnaast heb ik al verschillende projecten in en om het huis aangepakt: van het ombouwen van een rolstoelbus naar een camper, het in elkaar zetten van een volwaardige buitenkeuken van pallets, maar ook het fijnere werk achter de naaimachine voor een uniek (honden)product zoals een halsband/riem/trainingstasje/bandana of mand. Voor Roelofs Events hebben wij verschillende apparatuur/machines aangeschaft om u overal in te kunnen ontzorgen.
Dus mocht u iets boeken van de creatieve kant dan weet u wie dat gemaakt heeft.

Wij hopen dat u een beter beeld heeft gekregen van onze organisatie en zien graag u vertrouwen tegemoet.

Tot op de filmset of evenement dat wij voor u mogen verzorgen.