reviews

Wij lezen graag jouw ervaring over ons.

UITSTEKEND
5 recensies op
Remon Popelier
Remon Popelier
2023-09-07
Joris is een fijn persoon in de communicatie wat het werk naar het evenement toe prettig maakt. Tijdens de show zelf stal hij de harten van vele kinderen die allemaal zeer geboeid zaten te kijken. Er gebeurt veel tijdens zijn optreden wat het van begin tot eind erg boeiend maakt voor de jonge bezoekers. Qua techniek heeft Joris ook alles zelf in huis wat het voor een organisatie makkelijk maakt. Zijn flexibel en enthousiaste houding maakte het een fijne samenwerking, ik zal hem dan zeer zeker ook aanbevelen.
Robin van der Star
Robin van der Star
2023-08-04
Het is altijd een genoegen om samen te werken met Joris Roelofs en zijn team bij Roelofs Events. Hun professionaliteit en toewijding aan uitmuntendheid zijn ongeëvenaard in de evenementenindustrie. Wat ons vooral opvalt aan Roelofs Events, is hun vermogen om elk evenement uniek en gedenkwaardig te maken. Ze hebben een scherp oog voor detail en een diep begrip van wat nodig is om een evenement succesvol te maken. Of het nu gaat om het boeken van de juiste artiesten of het naadloos organiseren van logistieke details, ze leveren altijd. Daarnaast waarderen we hun transparantie en communicatie. Ze houden ons op de hoogte van elke stap in het proces, waardoor we ons vertrouwd en gewaardeerd voelen als partners. We kijken uit naar vele jaren van succesvolle samenwerking met Roelofs Events en bevelen hen zonder aarzeling aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele evenementenpartner.
Chantal de Wit
Chantal de Wit
2023-06-28
Wat een top service ! We hadden een afzegging in de ochtend van een andere ballonnen clown. Roelofs Events heeft er alles aan gedaan om voor ons toch een super leuke ballonnen clown te regelen voor de middag !! Ze deed het super leuk deed goocheltrucjes tussendoor maakte leuke ballonnen was super ! We hadden een geslaagd zomerfeest mede dankszij jullie ! Bedankt !!
Niels Bolhoeve
Niels Bolhoeve
2023-05-13
Wij van stichting kinderkoningsdag hebben dit jaar op het kosteloos evenement in Zaanstad voor kinderen een super leuke, goede en gezellige ballonnenvouwer op ons evenement gehad. Deze is via Roelofs Events geregeld, en dit is tot in de puntjes goed gegaan, vanaf het eerste contact tot zelfs na het evenement. Dank jullie wel. Kinderkoningsdag Wormerveer