Sinterklaasshows

Sinterklaasshows

Sinterklaas en de stoute Toiletjuffrouw

Wanneer de kinderen starten met het zingen van het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet’ komt er totaal iemand anders binnen dan Sinterklaas.  Het is Speurpiet, die erg wanhopig aan het speuren is naar Sinterklaas.

Piet stapt het podium op en legt de situatie uit. Ze verteld dat zij Sinterklaas en de Hoofdpiet de weg naar het feest zou wijzen, maar dat ze heel even terug moest naar het Pietenhuis omdat ze de pepernoten was vergeten. Ze had nog zo tegen Sinterklaas en de Hoofdpiet gezegd dat ze even op haar moesten wachten. Maar Hoofdpiet was eigenwijs en zei: ‘Ga jij maar je pepernoten halen, wij lopen alvast verder ik ken de weg ook wel’.

Piet heeft zich super gehaast en is snel naar het feest gekomen. Ze dacht dat ze veel te laat zou zijn, maar wat blijkt… nu is ze alleen en zijn Sinterklaas en Hoofdpiet  er helemaal nog niet!

Om tijd te verdrijven, start Piet met spelletjes en het zingen van liedjes, in de hoop dat Sinterklaas en Hoofdpiet snel komen. Net op het moment dat er weer gezongen wordt gaat de bel. Piet doet open en toiletjuffrouw Annie komt binnen gelopen. Piet weet dan dat er iets niet klopt, maar wat is er aan de hand?

Boekingsinformatie voor Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw
Tijd show: 1x 75 minuten (incl. meet&Greet)
Geluid: inclusief tot 150 personen
Leeftijd: Alle leeftijden
Begeleiding: 4 personen
Prijs: Vanaf €1550,00 (bureaukorting voor boekingskantoren bespreekbaar)

Reiskosten: €0,45 per km vanaf Castricum
Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht

Reviews voor Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Bedrijf: DTEvents
Door: Myra Ruijs
Locatie: Zaandam
Datum: 27 november 2022
Cijfer: 10

Het team was erg fijn om mee samen te werken. Alles is erg goed verlopen en wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Wij hebben een geweldige dag gehad!

Bedrijf: JB Productions
Door: Angelique Wessels
Locatie: Heijnenoord
Datum: 18 april 2023
Cijfer: 

“Deze voorstelling die wij al jaren exclusief wegzetten bij onze klanten in de sinterklaasvoorstelling is een leuke, interactieve voorstelling.
Fijne artiesten die een mooie show neerzetten en waar wij met veel plezier mee samenwerken.”

 
 
 

 

 
 
 
 
Sinterklaas en de vergeetachtige Speurpiet

Wanneer de kinderen beginnen met het zingen van het lied ‘Sinterklaasje kom maar binnen met je Piet’, verschijnt er plotseling iemand anders dan Sinterklaas. Het is Speurpiet, die in de war is en van het podium een puinhoop maakt. Al snel komt toiletjuffrouw Annie tevoorschijn en probeert Speurpiet tot rust te brengen. Wat blijkt? Speurpiet is zijn geheugen kwijt en weet helemaal niets meer. Met Sinterklaas en Hoofdpiet onderweg, maken Annie en de kinderen zich zorgen. Hoe moet dat nu?

Annie komt al snel met een plan. Ze besluit dat zij en de kinderen Speurpiet moeten helpen om zijn geheugen terug te krijgen en weer te leren hoe hij een echte Piet kan zijn. De show staat vol met leuke liedjes, dansen en echte Pietenoefeningen, en de kinderen krijgen zelfs de kans om hun pietendiploma te halen!

Help Speurpiet zijn geheugen terug te krijgen

Met veel enthousiasme en inzet proberen de kinderen en Annie Speurpiet te helpen. Ze bedenken spelletjes, zingen vrolijke liedjes en doen samen pietenoefeningen. Speurpiet begint langzaam maar zeker stukjes van zijn geheugen terug te krijgen en zijn vertrouwen in zichzelf als Piet groeit.

Net op tijd, vlak voordat Sinterklaas en Hoofdpiet arriveren, heeft Speurpiet zijn geheugen volledig terug en voelt hij zich weer een echte Piet. Hij bedankt Annie en de kinderen voor hun hulp en is klaar om Sinterklaas en Hoofdpiet te verwelkomen.

Verdien je pietendiploma door Speurpiet te helpen

Als Sinterklaas en Hoofdpiet eindelijk aankomen, zijn ze blij en opgelucht om te zien dat Speurpiet weer helemaal zichzelf is. De kinderen ontvangen trots hun pietendiploma’s en samen met Speurpiet, Sinterklaas, Hoofdpiet en toiletjuffrouw Annie vieren ze een geweldig Sinterklaasfeest, waarbij iedereen geniet van de gezelligheid, de liedjes en de dansjes.

Uiteindelijk blijkt dat de vriendschap, de inzet van de kinderen en de zorgzame hulp van Annie ervoor hebben gezorgd dat Speurpiet zijn geheugen terug heeft en zijn plek als Piet weer heeft gevonden. Het is een bijzonder Sinterklaasfeest geworden, waarbij iedereen heeft geleerd dat samenwerken, vriendschap en vertrouwen belangrijke waarden zijn, zelfs tijdens de drukke periode van Sinterklaas.

Boekingsinformatie voor Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw
Tijd Show: 1x 75 minuten (incl. meet&Greet)
Geluid: inclusief tot 150 personen
Leeftijd: Alle leeftijden
Begeleiding: 4 personen
Prijs: €1550,00
Reiskosten: 
€0,45 per km vanaf Castricum
Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht

Reviews voor Sinterklaas en de Stoute Toiletjuffrouw

Dit is een nieuwe show na onze succesvolle eerste show: ‘Sinterklaas en de stoute toiletuffrouw’.